Kemtvätt Hammarby sjöstad

Gott med indisk restaurang.


Skönt att få hjälp med kemtvätten

Ja när man har kläder som måste kemtvättas så är det väldigt skönt när man får det gjort, för det kan verkligen störa mig när man har massor med fina kläder som bara ligger i tvättkorgen och väntar på att bli tvättade. Ja det är bättre att man bara tar tag i det och att man lämnar in dom till en kemtvätt så att det blir rent på en gång.
Ja det finns en bra kemtvätt i hamamrby sjöstad som man kan gå till och lämna in kläderna som man behöver lämna in.

Skönt när det är gjort

Ja det är skönt när det är gjort och man slipper att ha dom i tvätt korgen utan man kan använda dom igen så som man vill. Det är ju toppen när man kan göra det och att man känner att man har fått gjort det. Skönt när man tar tag i såna saker som kan ligga och störa lite.
Bättre att bara göra det och få dom rena och fina, så att man kan använda sig av dom igen så som man vill. Så kolla om du har något som ligger där och väntar på att bli tvättat. Då är det lika bra att ta tag i det och låta det bli tvättat och så kan man börja använda sig av dom igen och se till att man kan ha det igen.
Så kolla upp vart du kan lämna in dom så att dom blir rena och fina och man kan använda dom. Ofta så är det inte så dyrt men det är så värt det och det är kul att kunna använda dom igen.
Det finns mycket som man kan göra och som är saker som man ofta har som bara ligger och väntar på att man ska ta tag i det.